Geen categorie

De Europese Commissie heeft een besluit aangenomen tot harmonisatie van het gebruik van de 6 GHz-band voor draadloze netwerken in de hele EU, die een groeiend aantal apparaten, onlinetoepassingen en innovatieve diensten zal ondersteunen die een grotere bandbreedte en hogere snelheden vereisen. Het betreft het gebruik van de frequentieband van 5945MHZ tot 6425MHz voor Wi-Fi 6E. Lidstaten moeten deze uiterlijk 1 december 2021 beschikbaar maken voor de nieuwe wifigeneratie.

OPPO heeft een nieuwe fabriek geopend in Turkije. OPPO doet hiermee een langetermijninvestering in de regio. Het vergroot in eeen klap de capaciteit van de smartphoneproducent in de Europese regio.

De fabriek werd in vier maanden gebouwd en ligt op slechts een paar kilometer van OPPO’s regionale hoofdkantoor in Ataşehir in de buurt van Istanbul. Er werken circa 700 werknemers. In plaats van traditionele assemblagewerkzaamheden, vindt het volledige productieproces van smartphones plaats in deze fabriek via een Surface Mount Technology (SMT) productielijn. Deze productievorm kent een hoge mate van automatisering. Bovendien levert de fabriek naar schatting ongeveer 10.000 banen binnen de toeleveringsketen op.

OPPO is gegroeid tot ’s werelds vierde grootste smartphonemerk

Rex Vermeulen is gespecialiseerd in business-to-business marketing voor de telecommunicatie- en ICT- branche. Met een kritisch oog helpt hij organisaties…