Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SDC on Tour keert terug!

26 september /13:00 - 17:00 CEST

SDC, toonaangevend als ICT-distributeur, is verheugd de terugkeer aan te kondigen van de SDC on Tour evenementen, na het succes van vijf eerdere On Tour edities en de eerste @HOME in 2023. SDC on Tour is een uniek evenement waarbij SDC letterlijk ‘on tour’ gaat door Nederland, met als doel leveranciers en partners samen te brengen om kennis te delen en te netwerken.

De eerste halte van deze serie evenementen zal plaatsvinden in Alphen aan den Rijn op donderdag 16 mei. Het evenement vindt plaats in Van der Valk Avifauna, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Deelname aan het evenement is gratis.

Vervolgens reist SDC door naar Breda, waar het evenement op woensdag 12 juni zal worden gehouden in Van der Valk Princeville, eveneens van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ook hier zijn er geen kosten aan verbonden voor de deelnemers.

De derde en laatste halte, op 26 september, van de SDC on Tour serie blijft nog even een verrassing, maar geïnteresseerden worden aangemoedigd om SDC in de gaten te houden om als eerste op de hoogte te zijn.

Programma:

Het programma voor beide dagen omvat een ontvangst met lunch, gevolgd door drie boeiende kennissessies van TP-link, Gigaset en Grandstream. Tussen de sessies door is er ruimschoots tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega’s en partners uit de branche.

Aanmelden:

Dit evenement biedt een uitgelezen kans om de mensen achter SDC te ontmoeten, de laatste trends en ontwikkelingen van toonaangevende leveranciers te ontdekken en te netwerken met collega’s uit de branche. Geïnteresseerden, klanten én niet-klanten, worden dan ook aangemoedigd om zich snel aan te melden om verzekerd te zijn van een plek. Voor meer informatie over SDC on Tour 2024, inclusief schema van evenementen en hoe deel te nemen, bekijk de website hier

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
13:00 - 17:00 CEST