Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ALSO Cloud Summit’24

16 oktober

ALSO Cloud Summit’24

Op woensdag 16 oktober vindt de ALSO Cloud Summit’24 plaats in Nederland, met als thema de 4 C’s: Cloud, Copilot & AI, Cybersecurity en Compliance. Dit evenement, georganiseerd door ALSO Nederland, belooft een diepgaande verkenning van de toekomst van cloudtechnologie, data en AI te worden.

De summit biedt een platform voor experts en professionals uit de cloudindustrie om kennis te delen en te netwerken. De vier pijlers van de summit zijn:

  1. The Road to Cloud: Ontdek de voordelen en uitdagingen van cloudtechnologie en hoe de transitie soepel kan verlopen.
  2. The Road to Copilot & AI: Verken de rol van AI en hoe deze technologieën bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen.
  3. The Road to Cybersecurity: Leer hoe een digitale omgeving beveiligd kan worden tegen diverse bedreigingen.
  4. The Road to Compliance: Krijg inzicht in de nieuwste compliance-eisen en hoe hieraan voldaan kan worden.

Het evenement wordt afgetrapt met een inspirerende keynote-sessie van een vooraanstaande spreker uit de industrie. Gedurende de summit zijn er diverse breakout-sessies, geleid door experts zoals Edwin van Andel, CEO van Zerocopter, en Erik-Jan Frieser, CEO van Frieser & Schuckmann, die hun kennis delen over cybersecurity en compliance.

“Via de ALSO Cloud Marketplace ondersteunen wij onze partners gedurende de hele cloud journey, zowel in sales als tijdens de renewal periode. Tijdens deze editie van de ALSO Cloud Summit’24 geven wij onze partners inzicht in de toekomst van cloudtechnologie en bieden wij handvatten voor een succesvolle implementatie van de 4 C’s,” aldus Robert van der Struijf, Director Consumptional Business, ALSO Nederland B.V.

De ALSO Cloud Summit’24 is het belangrijkste evenement voor alle cloud resellers die streven naar de hoogste beveiligingsstandaarden en technische excellentie.

Gegevens

Datum:
16 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b, 3737 BK
Groenekan, Nederland
+ Google Maps